INDIÁBA OLCSÓN HÁTIZSÁKKAL

A hátizsákos utazás varázsa ...

                            

                                       KEDVES LÁTOGATÓM

 

Indiába utazna? Kíváncsi az indiai kultúrára, az ott élők életére? Megkóstólná a finom indiai ételeket? Megnézné Dél-India hatalmas templomait, a Himalája havas csúcsait és kolostorait, a Taj Mahal-t? Hajókázna a Gangesz-folyón? Aludna az Indiai-Óceán partján bambusz-kunyhóban? Bebarangolna eldugott, ritkán látogatott ősi helyeket is? Utazna indiai vonaton, buszon és riksán? Különleges élményekre vágyik a nyüzsgő, ezerszínű, országban?                    

Ez a honlap azoknak szól, akik kis csoporttal (6-10 fő) szeretnének Indiába utazni, elérhető áron és akiknek fontos hogy utazás közben ne rohanjunk egyik városból a másikba, legyen időnk megérezni India "ízét" és meglátni színeit. MIÉRT UTAZUNK HÁTIZSÁKKAL? A helyi közlekedési eszközökön (vonat, busz, riksa) sokkal egyszerűbb helyet találni egy hátizsáknak mint egy bőröndnek. A nagy távolságok miatt olykor helyi repülővel és bérelt autóval is közlekedünk.  

A szálláshelyeink egyszerű, tiszta szállodák, vendégházak 1 vagy 2 ágyas szobákkal. Előfordul hogy vonaton alszunk, légkondícionált kényelmes vasúti kocsiban.

A kedvező árú repülőjegyeket jóval az utazás előtt meg kell vásárolni. A kis csoportok gyorsan betelnek, ha érdeklődni, utazni kíván, mielőbb jelentkezzen e-mailben vagy telefonon.

baronkata7@gmail.com     +3620-4776451

Magamról: 2006-ban jártam először Indiában és az azóta eltelt 11 évben több mint 20 utazáson szinte egész Indiát bebarangoltam. Láttam csodálatos műemlékeiket amelyek közül több a Világörökségek listáján szerepel, szép buddhista kolostoraikat, templomaikat. Jártam kis himalájai falvakban, dél-indiai ashramokban, szent városokban, halászfaluban a tengerparton de nem tudok betelni Indiával, mindig visszavágyom.  

2009 óta jönnek velem kis csoportok.  

Lakshmi a templom elefántja áldást ad nekem.  Hampi, Dél-India               p1050888.jpg

Mögöttem az Arany Templom.  Amritsar, Észak-Indiaen_amritsarban.jpg

 

 





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 29
Heti: 123
Havi: 818
Össz.: 193 249

Látogatottság növelés
Oldal: BEMUTATKOZÓ
INDIÁBA OLCSÓN HÁTIZSÁKKAL - © 2008 - 2017 - indiaba-olcson.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: indiai utazás olcsón - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »