INDIÁBA OLCSÓN HÁTIZSÁKKAL

A hátizsákos utazás varázsa ...

                            

                                       KEDVES LÁTOGATÓM

 

Indiába utazna? Kíváncsi az indiai kultúrára, az ott élők életére? Megkóstólná a finom indiai ételeket? Megnézné Dél-India hatalmas templomait, a Himalája havas csúcsait és kolostorait, a Taj Mahal-t? Hajókázna a Gangesz-folyón? Aludna az Indiai-Óceán partján bambusz-kunyhóban? Bebarangolna eldugott, ritkán látogatott ősi helyeket is? Utazna indiai vonaton, buszon és riksán? Különleges élményekre vágyik a nyüzsgő, ezerszínű, országban?                    

Ez a honlap azoknak szól, akik kis csoporttal (6-10 fő) szeretnének Indiába utazni, elérhető áron és akiknek fontos hogy utazás közben ne rohanjunk egyik városból a másikba, legyen időnk megérezni India "ízét" és meglátni színeit. MIÉRT UTAZUNK HÁTIZSÁKKAL? A helyi közlekedési eszközökön (vonat, busz, riksa) sokkal egyszerűbb helyet találni egy hátizsáknak mint egy bőröndnek. A nagy távolságok miatt olykor helyi repülővel és bérelt autóval is közlekedünk.  

A szálláshelyeink egyszerű, tiszta szállodák, vendégházak 1 vagy 2 ágyas szobákkal. Előfordul hogy vonaton alszunk, légkondícionált kényelmes vasúti kocsiban.

Utazásunk során a szállodák és vendégházak éttermeiben étkezünk, a vonatokon is megoldott az étkezés. Legtöbbször indiai ételeket fogyasztunk de minden étteremben található az étlapon európai étel ha valaki arra vágyik. Indiában az odautazók körében nagyon népszerűek az olcsó, utcai étkezdék, melyek sok baj forrásai lehetnek, mi ezeket kerüljük. Gyümölcsöt csak jól megmosva lehet fogyasztani. Palackozott víz mindenütt kapható. 

A kedvező árú repülőjegyeket jóval az utazás előtt meg kell vásárolni. A kis csoportok gyorsan betelnek, ha érdeklődni, utazni kíván, mielőbb jelentkezzen e-mailben vagy telefonon.

baronkata7@gmail.com     +3620-4776451

Magamról: 2006-ban jártam először Indiában és az azóta eltelt 11 évben több mint 20 utazáson szinte egész Indiát bebarangoltam. Láttam csodálatos műemlékeiket amelyek közül több a Világörökségek listáján szerepel, szép buddhista kolostoraikat, templomaikat. Jártam kis himalájai falvakban, dél-indiai ashramokban, szent városokban, halászfaluban a tengerparton de nem tudok betelni Indiával, mindig visszavágyom.  

2009 óta jönnek velem kis csoportok.  

Lakshmi a templom elefántja áldást ad nekem.  Hampi, Dél-India               p1050888.jpg

Mögöttem az Arany Templom.  Amritsar, Észak-Indiaen_amritsarban.jpg

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 88
Heti: 14
Havi: 1 048
Össz.: 190 026

Látogatottság növelés
Oldal: BEMUTATKOZÓ
INDIÁBA OLCSÓN HÁTIZSÁKKAL - © 2008 - 2017 - indiaba-olcson.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: indiai utazás olcsón - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »